Balmuir

Balmuir on Oulussa vuonna 2007 perustettu sisustusta, vaatteita, asusteita ja ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa valmistava luksusbrändi. Perustajansa Heidi Jaaran rakkaus aitoihin upeisiin materiaaleihin ja perinteiseen käsityötaitoon loistaa Balmuirin laadussa jokaista yksityiskohtaa myöten. Balmuirin tuotteet valmistetaan käsin pienissä tuotantoerissä tuottajia kunnioittaen. Materiaaleina käytetään esimerkiksi hienointa ja parhainta pellavaa, cashmiria, kid mohairia ja vesipuhvelin nahkaa.

Balmuirin valikoimassa on myös ekosertifioitua (Ecocert) luonnonkosmetiikkaa kuten nestemäisiä käsisaippuoita ja käsivoiteita sekä suihkugeelejä ja vartalovoiteita. Tyylikkäät ja suurehkot 300 ml:n pumppupullot sisältävät tuoksujen ja raaka-aineiden synnyttämät ylelliset fiilismaailmat metsästä, vuoristosta tai niityiltä. Käsisaippuat ja käsivoiteet sopivat hyvin niin lahjoiksi, kotikylpyhuoneeseen kuin työpaikoille. Balmuirin kosmetiikkatuotteiden pakkausdesign on selkeä ja yksinkertainen. Käsisaippuat ja käsivoiteet sopivat eleettömyydessään moneen tilaan ja ovat visuaalisesti kätevästi yhdisteltävissä. Tyyli vahvistaa sisällön loppuunhiottua eleganttiutta ja ylellisyyttä.

Balmurin kosmetiikan lisäksi Jolien valikoimaan kuuluu Balmuirin unelmanpehmeitä käsipyyhkeitä ja kasvopyyhkeitä. Balmuirin pellavapyyhkeet ovat kylpyhuonetekstiilien parhaimmistoa. Pellava on laadukas ja ekologinen materiaali, jolla voi hemmotella helposti itseään tai muita. Pellavainen pyyhe sopii hyvin ihanaksi lahjaksi luksusluonnonkosmetiikan kanssa. Jolien valikoimassa on Balmuirin parasta vohvelikuvioitua laatupellavaa klassisissa väreissä. Balmurin eurooppalainen laatupellava on erittäin ihoystävällistä.