Plume

Muoviton ja myrkytön Plumen ripsi- ja kulmaseerumi sai alkunsa siitä, kun tuotteen kehittäjä Lauren Bilon kärsi raskauden ja lapsensa syntymän jälkeen merkittävästä hius- ja ripsikadosta. Hän halusi ripsensä takaisin, mutta ei liimoja silmiinsä. Lauren kävi miettimään, olisiko mahdollista kasvattaa ripsiä ja kulmia luonnollisilla raaka-aineilla tekoripsien sijaan.

Plume Lash & Brow Enhancing Serum on täysin luonnollinen ripsi- ja kulmakarvaseerumi. Monivaikutteinen, kokonaisvaltainen hoitotuote tehostaa ja pidentää ripsien kasvuvaihetta, jonka ansiosta ripset kasvavat pidemmiksi. Lisäksi se kosteuttaa ja vahvistaa ripsien juuria ja tekee ne tuuheammiksi. Antioksidanttipitoinen koostumus suojaa ulkoisilta stressitekijöiltä. Seerumi sisältää huolella valitun sekoituksen kasviöljyjä ja -uutteita, joista jokaisella on tärkeä tehtävä tuotteen toimivuuden varmistamisessa. Kosteuttava, luomulaatuinen aloe vera on täynnä vitamiineja ja mineraaleja, luomuriisiniöljy ravitsee ripsien juuria omega-rasvahappojen, e-vitamiinin ja proteiinien avulla. Hunajauute rauhoittaa ja lukitsee kosteuden ripsiin.

Seerumia levitetään iltaisin (tai/ja aamuisin) suoraan puhtaiden ripsien juuriin. Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi seerumia olisi hyvä ainakin aluksi käyttää säännöllisesti vähintään 6-8 viikon ajan. Yksi Plume-pakkaus riittää yhdestä kahteen hoitokuuriin. Tulokset näkyvät alkaen noin kuukauden kuluttua säännöllisen seerumin käytön aloittamisesta. Plumen valmistaja antaa tuottelle tyytyväisyystakuun.