In Fiore

In Fiore hyödyntää ihonhoidossa kasviterapian transformaatiovoimaa. Sarjan lempeät ja kohdennetut hoitotuotteet ja -rituaalit perustuvat vuosisatoja vanhoihin kauneudenhoidon toimintamalleihin, joiden on todettu optimoivan ihon toimintaa sekä kiihdyttävän ihon paranemista. 

In Fiore käyttää tuotteissaan ainoastaan kaikista korkealaatuisimpia raaka-aineita, luomusertifioituja tai villinä kasvaneita eteerisiä öljyjä, kasviöljyjä, yrttejä ja kukkaisvettä. Näitä se hankkii luotettavilta ja eettisiltä tuottajilta ympäri maailmaa. Raaka-aineet valitaan selektiivisesti alueilta, joissa viljelyn tuntemus on yhtä syvää kuin siellä elävien ihmisten historia. Raaka-aineet sisältävät ravinnerikkaita vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, proteiineja sekä tietysti elinvoimaa ja energiaa.

Sarja tunnetaan parhaiten 4-2-4 -puhdistusmetodista, joka on In Fioren koko ihonhoitofilosofian perusta. Neliosainen rituaali tasoittaa ihon sävyä sekä hoitaa, silottaa ja valmistaa ihoa seuraavia hoitotuotteita varten. Rituaalissa yhdistyvät tehokkaat öljyt, perusteellinen kasvohieronta sekä verenkierron stimuloiminen. Sarjan aromaterapeuttiset aisteja hivelevät tuoksut viimeistelevät tehokkaan kauneusrituaalin.