21.4.2012

Kesäkuun ajan valikoidut MÁDARA tuotteet -35 %

MÁDARA on latvialainen luonnonkosmetiikkasarja, joka täyttää kansainvälisen ECOCERT standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta.

MÁDARA kosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Baltialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa ovat apunamme luomassa korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita.

MÁDARA kosmetiikkatuotteiden tehokkuus on testattu dermatologisin testein.

Luonnollisilla raaka-aineilla on kyky harmonisoida kehoa. Koska kehosi on osa luontoa, se tunnistaa luonnolliset raaka-aineet ja hyödyntää itsellensä niiden parhaimmat ja tärkeimmät osat. Siksi MÁDARA kosmetiikkatuotteet eivät ole ainoastaan tehokkaita, vaan myös hellävaraisia ja auttavat kehoasi voimaan hyvin.

Kesäkuun ajan seuraavat MÁDARA tuotteet -35 % alennuksella:

Aktivoiva suihkusaippua
Aktivoiva suihkusaippua taistelee “appelsiini-ihoa” ja venymäarpia vastaan. Puhdistaa ihon samalla kiinteyttäen sitä ja auttaen säilyttämään ihon elastisena. Aktivoi ihon aineenvaihduntaa. Valmistelee ihoa antiselluliittivoiteen syvempään imeytymiseen. Tunne virtaavan veden virkistävät aallot ihollasi.

Kiinteyttävä vartalovoide
Kiinteyttävä voide koko vartalon hoitoon. Kiinteyttää ihoa, tehden sen elastiseksi auttaen nopeuttamaan kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodotumista. Auttaa parantamaan ihon aineenvaihduntaa ja uudistamaan kehon figuuria. Luontaiset kasviperäiset vitamiinit, mineraalit, bioflavonoidit ja muut bioaktiiviset aineet ravitsevat ihoa. Koe talven jälkeen orastavat kevään ensimmäiset ruohonkorret.

Syväkosteuttava ihosuoja
Syväkosteuttava ihosuoja kaikille ihotyypeille. Täydentää väsyneen ja kosteusköyhän ihon päivittäistä hoitoa tuoden iholle pitkäkestoista kosteutta ja suojaa. Vitalisoi ihoa tehden siitä pehmeän ja kimmoisan, auttaen samalla pehmentämään pieniä juonteita. Suojaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Luontaiset kasviperäiset vitamiinit, antioksidantit, mineraalit ja bioflavonoidit elvyttävät ihoa.

Uudistava huulihoide
Ravitsee, korjaa ja pehmentää huulia, ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymisprosessia ja stimuloi solujen uusiutumista. Suojaa huulia kuivumiselta ja rohtumiselta. Tunne samettikukan kosketus ihollasi.